COACHING FÖR STRESSHANTERING

TÄNK OM DU HADE MER FLOW I LIVET?

Välkommen att testa samtal med coaching som leder till minskad stress, tydligare överblick i livet och stöd i att ta nästa steg framåt! 

Det finns många fördelar med att ha en coach att bolla sina tankar med. En av de allra största är att du tar dina egna funderingar och trassel på allvar, så att du kan bli en gladare och tydligare människa för dig själv och dina närmaste.

Du känner mer flow, helt enkelt!

HUR FUNKAR DET?

Coaching är en typ av friskvård som går utmärkt att genomföra online, eller kombinera med massagebehandling. Välj mellan olika upplägg utifrån hur mycket du vill satsa på dig själv. Grunden är att vi träffas för samtal och genomför övningar där du får möjlighet att skriva och tänka både på egen hand och tillsammans med mig. 

Teman vi kan jobba med kan vara alltifrån livssituation i stort till samtal om tid, prioriteringar, hälsa, förändringar, relationer, förvirring, starta, driva och skapa olika projekt, eller drömmar. 

Som coach lägger jag fokus på det som fungerar bra och på de möjligheter som finns. Jag jobbar med dig som har önskningar om förändring, som vill skapa nytt i livet. Som vill rensa bort det som inte längre behövs, sortera upp och få in mer av det som ger energi och flow. Livets triggerpunkter skapar stress och stoppar upp flödet och ibland behöver man ta reda på var de finns och gå dit och mjuka upp, precis som inom massagen, för att få igång mer flöde. 

 

Det betyder inte att allt är eller måste vara bra jämt, eller att allt det dåliga bara försvinner. Men genom att få hjälp med att få lite överblick och koll är det lättare att sedan gå vidare och fylla på med det som ger mer av det du helst vill åt. Som coach ser jag att en viktig funktion är att vara ett vittne genom din process.

SKRIVANDE SOM FÖRDJUPANDE METOD

Jag använder mig av mina coachingkunskaper i kombination med skrivande. Skrivande i sig har en funktion av att vara egencoaching, som en slags skrivterapi. Många gånger går det att komma långt bara av att göra övningarna själv hemma. Att skriva kan vara ett sätt att närma sig frågor som är svåra att prata om. 

 

Att också välja att skriva för hand, och inte i datorn, kopplar ihop alla delarna: kroppen, huvudet och känslorna.

 

Ibland blir allt detta i kombination även intressant och färdig text, men skrivandet är i det här sammanhanget snarare ett verktyg än ett mål. Du behöver inte ha några särskilda kunskaper eller förväntningar på dig själv när det handlar om verktyget skrivande. Skulle det dyka upp skrivblockeringar, ja då tar vi itu med det också. Det ska finnas flow i både tankar och skrivande!

UTBILDNING OCH ERFARENHET

Jag är diplomerad coach, från början med inriktning mot barn och ungas livsvillkor. Jag har också arbetat som Barn- och ungdomscoach inom socialtjänst, skola och fritid.

 

I botten är jag skrivarpedagog och som coach inom skrivande har det ofta glidit över till att handla om livet i stort, för att kunna få plats med ett mer kreativt och skapande liv, en känsla av bättre flow. Skrivandet i andra former jobbar jag också med fortfarande, då bland annat under namnet Skrivflow

PRESENTKORT PÅ COACHING TILL NÅGON DU TYCKER OM

Ge bort ett snyggt presentkort som ger mer flow! 

Presentkortet kan skickas via mail eller snigelpost.

Du kan också köpa digitala presentkort eller förhandsbetala direkt via Actiway, oavsett om du har ditt friskvårdsbidrag kopplat dit eller inte. 

PAKET OCH PRISER


GULD (7x60 min) - 9 950 kr

Detta rejäla upplägg på sju tillfällen ger en ordentlig fördjupning och våra samtal i kombination med övningar som du får mellan träffarna leder dig framåt mot en vardag med mindre stress och mer kreativitet och flow. Du behöver vara beredd att frigöra tanketid och se på ditt liv ur olika synvinklar. 

SILVER (3x60 min) - 4 950 kr

Du kan få börja med att göra en enkel skrivövning, berätta utifrån en känsla eller en dikt, göra en avslappningsövning eller prova på enkla fysiska övningar som mjukar upp kroppen. Skapande, coaching och hur kroppen mår, är för mig väldigt närliggande, och de kan hjälpa varandra framåt. Vi ses tre gånger och arbetar utifrån dina behov som vi kartlägger vid första tillfället. 

BRONS (60 min) - 1750 kr

Ett extra samtal med tillhörande övning och återkoppling via mail, när du behöver fylla på lite efter GULD eller SILVER, eller kanske bara tillfälligt bolla med någon om hur du ska gå vidare, få mer inspiration och ge dig själv lite mer flow. När du är lite förvirrad och behöver få flöde i  tankarna, precis som att du går på en massage ibland för att mjuka upp kroppen. 

PROVA PÅ-SAMTAL (30 MIN) - utan kostnad

Bra coaching kräver att vi hittar någon slags personkemi och känner förtroende, och självklart går det bra att först boka ett kort samtal för att se om denna coaching passar för dig, och hur ditt upplägg kan bli bäst. Här får du chans att ställa frågor och veta mer om hur det går till. 

SKRÄDDARSYDDA UPPLÄGG

Har du behov av andra upplägg eller önskemål, exempelvis månadsabonnemang på både massage och coaching, hör av dig så ser vi vad vi kan hitta för dig!

FRISKVÅRDSBIDRAG

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för coaching.

Olika arbetsplatser vill redovisa friskvårdsbidraget på olika sätt. Fråga din arbetsgivare hur du ska redovisa din friskvård, så löser vi det. 

Har du friskvårdsbidrag via Epassi (f d Actiway), kan du antingen köpa i förväg online i ditt konto på Epassi, eller så fixar vi det på plats. Boka valfri tid i bokningskalendern, eller maila till annelie.salminen@gmail.com. Det går också bra att betala en del av summan med ditt bidrag hos Epassi, och resten med ditt betalkort.

Vill du inte använda ditt friskvårdsbidrag, går det bra att betala helt privat också. 

IMG_20201124_185805_edited.jpg
_MG_1799_edited.jpg

BOKNINGSKALENDER